KAUNEUSHOITOLA

Kauneushoitola Joenkimallus on syksyllä 2018 perustettu kauneudenhoitoalan erikoisliike Joensuussa. Liike sijaitsee Penttilässä, Pielisjoen rannassa, Ylisoutajansillan välittömässä läheisyydessä asunto-osakeyhtiö Joensuun Majakan katutasossa.

Keskustasta päin tuleville kulku helposti jalan siltaa pitkin ja autoilijoille löytyy kiekollisia parkkipaikkoja

Penttilänkadun varresta sekä läheisestä

hiekkaparkista Suursahankadulta.

Käynti hoitolaan rannan puoleisesta ovesta pyörätien puolelta.

WhatsApp Image 2018-10-01 at 20.38.27(6)
WhatsApp Image 2018-10-01 at 20.38.27.jp

YHTEYSTIEDOT

Screen Shot 2018-09-18 at 17.40.44.png

Katuosoite:

Sähköposti:

Puhelinnro:

Penttilänkatu 35B, 80220 Joensuu

joenkimallus@gmail.com

0504351354

KOSMETOLOGI

Hei, olen Hanna Nuutinen,

pohjakoulutukseltani parturi-kampaaja ja valmistunut SKY-kosmetologiksi Tuusulan Keudasta vuonna 2014. Tammikuusta 2015, lokakuuhun 2018 olen tehnyt kosmetologin töitä Hyvänolon Keskuksessa Joensuussa. Ammattitaitoni on laajentunut myös Alexandria Professionalin sokerointi koulutuksen ja CK Beautyn ripsienpidennys koulutusten myötä. Tällä hetkellä opiskelen myös sairaanhoitajan opintoja jotta tulevaisuudessa voin palvella teitä monipuolisemmin.

nettisivulle.JPG
sky-logo.png

Mikä on SKY?
Suomen Kosmetologien Yhdistys – Kosmetologföreningen i Finland ry on vuonna 1938 perustettu kosmetologien ja kosmetiikkaneuvojien ammatillinen yhdistys. Suomen Kosmetologien Yhdistys ry tekee ihonhoidon ammattilaisen, eli kosmetologien, kosmetiikkaneuvojien ja erikoiskosmetologien osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi kuluttajille ja yhteiskunnan eri toimijoille.

ANNA PALAUTETTA

Mielipiteesi on meille tärkeä! Jos sinulla on mitään kysyttävää tai haluat antaa palautetta liittyen hoitolaamme, nettisivujen toimintaan tai mihin vaan, haluamme kuulla sen. Tämä käy helposti alla olevan lomakkeen kautta.

Kiitos viestistäsi.

Tiloissamme toimii myös ripsienpidennysten parissa kosmetologi/ripsiteknikko Peppi Myller.