Olemme avoinna arkisin sopimuksen mukaan

Kauneushoitola

Kauneushoitola Joenkimallus on syksyllä 2018 perustettu kauneudenhoitoalan erikoisliike Joensuussa. Liike sijaitsee Penttilässä, Pielisjoen rannassa, Ylisoutajansillan välittömässä läheisyydessä asunto-osakeyhtiö Joensuun Majakan katutasossa.

Keskustasta päin tuleville kulku helposti jalan siltaa pitkin ja autoilijoille löytyy kiekollisia parkkipaikkoja Penttilänkadun varresta sekä läheisestä hiekkaparkista Suursahankadulta. 


Käynti hoitolaan rannan puoleisesta ovesta.

Yrittäjä

Hanna Nuutinen
SKY-Kosmetologi, sairaanhoitaja opiskelija

Pohjakoulutukseltani olen parturi-kampaaja.  SKY-kosmetologiksi olen valmistunut Tuusulan Keudasta vuonna 2014.

 2015-2018 olin sopimusyrittäjänä, jonka jälkeen syksyllä 2018 perustin Kauneushoitola Joenkimalluksen.

 Tällä hetkellä opiskelen viimeistä vuotta sairaanhoitajan opintoja, jotta tulevaisuudessa voin palvella teitä monipuolisemmin. 

Minulle tärkeää työssäni on kiireettömyys ja huolellisuus. Voit olla minuun yhteydessä mikäli sinulla tulee kysyttävää ennen tai jälkeen hoitojen. 

Mikä on SKY?

Suomessa kuka tahansa voi kutsua itseään kosmetologiksi, SKY yhdistyksen jäseneksi hyväksytään vain kauneudenhoitoalan tutkinnon suorittaneet. Suomen Kosmetologien Yhdistys - Kosmetologföreningen i Finland ry on vuonna 1938 perustettu kosmetologien ja kosmetiikkaneuvojien ammatillinen yhdistys. Suomen Kosmetologien Yhdistys ry tekee ihonhoidon ammattilaisen, eli kosmetologien, kosmetiikkaneuvojien ja erikoiskosmetologien osaamista ja ammattitaitoa tunnetuksi kuluttajille ja yhteiskunnan eri toimijoille.

Mistä meidät löytää

Kauneushoitola Joenkimallus

Penttilänkatu 35 B, 80220 Joensuu, käynti rannan puolelta

Instagram & Facebook @kauneushoitolajoenkimallus Kauneushoitola Joenkimallus

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.