PROFHILO®

Kasvot tai kaula, 2ml

380€

Kasvot + kaula, 4ml

650€

MIKÄ ON PROFHILO?

Profhilo® on sveitsiläisen lääkeyhtiö IBSA:n kehittämä injektoitava hyaluronihappopohjainen tuote, jolla hoidetaan ihon velttoutta.

Se on helppo ja nopea tapa parantaa ihon terveyttä, kosteutta ja kimmoisuutta.

Profhilo® on kehitetty käyttämällä IBSA:n patentoimaa NAHYCO®-teknologiaa. Tuotteen hyaluronihappopitoisuus (64 mg / 2 ml) on markkinoiden korkeimpia. Se vahvistaa ja kosteuttaa ihoa sekä muotoilee ikääntyvää ja roikkuvaa kudosta.

Profhilo® on stabiloitu tuote, joka kestää iholla noin 28 päivää. Tämän ajanjakson aikana hitaasti vapautuva hyaluronihappo stimuloi neljää erityyppistä kollageenia ja elastiinia. Profhilolla on ainutlaatuinen kyky levitä hoidettavalla alueella laajasti mahdollistaen  laaja-alaisen ihoa kosteuttavan, silottavan, kiinteyttävän ja uudistavan vaikutuksen. 

Profhilo® ei ole täyteaine, joten sillä ei voi muokata kasvonpiirteitä. Näin ollen tulos on aina luonnollinen. Hoidon jälkeen iholla on nähtävissä kosteuttava ja ihon laatua ja sävyä parantava vaikutus. Lisäksi ihon kimmoisuus lisääntyy ja juonteet vähenevät.

Profhilo® hoitoa suositellaan kahden kerran sarjana 30 päivän välillä. Tämän jälkeen ylläpitohoito voidaan tehdä n. 6kk välein. Hoidossa käytetään BAP-pistotekniikkaa, jossa hoitoalueelle tulee vain 10 pistosta. Esim kasvoissa vain 5 pistosta per puoli. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä pientä punoitusta, kuumotusta ja pistoskohtien kohoumia, ne tasoittuvat 1-2 vrk kuluttua hoidosta. Myös pienet mustelmat ovat mahdollisia. 

Voit varata maksuttoman konsultaatioajan ennen hoitoon tulemista.