ZO® SKIN HEALTH

Medikaalisissa ihonhoidoissamme käytössämme on maailmalla arvostetuimpiin ihonhoitosarjoihin kuuluva ZO® Skin Health. ZO® on amerikkalainen medikaalinen ihonhoitosarja, jonka teho perustuu tieteeseen. Sarjan on kehittänyt ihotautilääkäri Dr. Zein Obagi, joka on jo yli 35 vuoden ajan ollut edelläkävijä kehittyneille ihonhoitoratkaisuille, pyrkimyksenä terveen ihon luominen  eikä pelkästään sairaan tai vaurioituneen ihon hoitaminen.  

ZO® tarjoaa kokonaisvaltaisen, yksinkertaisen lähestymistavan terveen ihon saavuttamiseen ja ylläpitämiseen kaikille, iästä, etnisestä alkuperästä, ihon kunnosta tai ihotyypistä riippumatta. ZO® tarjoaa hoito-ohjelmia näkyviin ikääntymisen merkkeihin, pigmenttiläiskien häivyttämiseen ja ihonsävyn tasoittamiseen, aknen ja epäpuhtaan ihonhoitoon ja ennaltaehkäisyyn, punoittavan ja herkän ihonhoitoon sekä terveen ihon ylläpitämiseen. ZO® hoito-ohjelmien tavoitteena on jokaisen oikeus saavuttaa terve ja virheetön iho. 

ZO® ihonhoito-ohjelmiin kuuluu kolme vaihetta:

VAIHE 1 GETTING SKIN READY - Ensimmäinen askel kohti tervettä ihoa. Terveen ihon perustana on muutama yksinkertainen vaihe, joiden avulla palautetaan iho terveempään ja tasapainoisempaan tilaan. GSR koostuu puhdistuksesta, kuorinnasta ja kasvovedestä. 

VAIHE 2 PREVENT + CORRECT - Laaja valikoima tuotteita, jotka hoitavat tehokkaasti iho-ongelmia kuten aknea, rosaceaa, hyperpigmentaatiota ja ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisevät uusien vaurioiden syntymistä. ZO® käyttää tuotteisaan hyvin dokumentoituja ainesosia kuten retinolia, alfahydroksidihappoa, kasvutekijöitä, C-vitamiinia ym. 

VAIHE 3 PROTECT -  Triple-Spectrum Protection® -suoja, joka suojaa auringon ja valon aiheuttamilta vaurioilta. Kolmiosainen koostumus antaa laaja-alaisen ja kokonaisvaltaisen suojan UVA/UVB-säteilyä, HEV-valoa (korkeaenerginen näkyvä valo) ja IR-A säteilyä (infrapunasäteily) vastaan. Aurinkosuojat sisältävät myös antioksidantteja, kosteuttavia ainesosia, lipidejä ja tulehdusta vähentäviä ainesosia. Kaikki ZO® aurinkosuojatuotteet ovat Yhdysvaltain Skin Cancer Foundation-järjestön päivittäiseen käyttöön suosittelemia. 

ZO® tuotesarja on käytössä vain terveydenhuoltoalan ammattilaisilla. BIOLINE JATO

Kosmeettisissa kasvohoidoissamme meillä on käytössä laadukas Bioline-Jato tuotesarja. Bioline-Jato on italialainen ammattikosmetiikkasarja, jonka tuotteissa yhdistyy luonnollisten ainesosien puhtaus sekä kosmeettinen tehokkuus. Tuotteet valmistetaan äärimmäisen puhtaista raaka-aineista, ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Koska luonto ei ole täydellinen käyttää Bioline tuotteissaan viimeisintä bioteknologista tutkimusta jalostamaan ja parantamaan tehoaineet joita luonto meille tarjoaa. Tarkoin valikoidut ja modernit aktiiviset ainesosat, vahvistettuina oikeilla rakenneaineilla, varmistavat vaikuttavien ainesosien ihanteellisen tehokkuuden pintaa syvemmälle, ihon oman biorytmin mukaisesti.

Käytössämme olevat Biolinen tuotteet tarjoavat tuloksellista ja samalla rentouttavaa kasvohoitoa jokaiselle ihotyypille, joko ylläpitämään ihon hyvinvointia tai hoitamaan erilaisia iho-ongelmia. Kosmetologin ammattitaito, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus ovat Biolinen arvoja, jotka ovat inspiroineet yritystä luomaan huippukosmetiikkaa. Bioline-hoitotuotteita käyttävät kosmetologit ympäri maailmaa ovat ihonhoidon asiantuntijoita, joiden käytössä on viimeisin tietotaito ihonhoidosta, uusimmat raaka-aineet sekä vaikuttavat hoitometodit.


Tutustu tarkemmin Biolinen tarjontaan osoitteessa bioline.fi.COLORESCIENCE®

Toimimme Colorescience® mineraali aurinkosuojien jälleenmyyjinä. Colorescience® tuotteissa yhdistyy fysikaalinen aurinkosuoja, hoitavuus sekä meikki. Tuotteet ovat kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa ja tuhannet lääkärit ympäri maailmaa suosittelevat Coloresciencea. Colorescience® tuotteet ovat tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, ja takaavat terveen ihon. Tuotteiden ainesosat ovat tutkittuja, laadukkaita ja ne sisältävät markkinoiden korkeimmat fysikaaliset suojat UVA, UVB, Infrapuna, HEV-valoa, ja ilmansaasteita vastaan.

Tule tutustumaan tuotteisiin hoitolalle tai tilaa omasi verkkokaupan kautta.